Bekväm med stil: Den stora höstguiden

Bekväm med stil: Den stora höstguiden
Bekväm och stilren höst

Trevligt och fint


Hösten kommer, och det betyder en sak: Ha kul! Hösten är en riktigt vacker årstid, då lövens färger ändras, men vädret i sig inbjuder till närmare inomhusmys.

I den här lilla guiden vill vi hjälpa dig att klä dig på ett sätt som passar årstiden: snyggt och bekvämt, för det behöver inte alltid vara det ena eller det andra; det KAN göras både för att må bra i kläderna och för att vara megasnygg.


Den fina stickningen


Vi har sagt det förut, och nu säger vi det en gång till för prins Knud: stickning är det stora i höst, och varför inte det också? Det är skönt, det är bekvämt, det är stilrent och det är som att bära en kram som värmer hjärtat. Stickat har helt enkelt allt, och det rådde ingen tvekan om att det var det första vi var tvungna att peka på när vi tittar på mode som kombinerar komfort med stil. Här är det dessutom helt irrelevant om det är den snygga tröjan eller den mysiga koftan som du väljer att bära. Det hela kan användas till höstens njutning.

 

Lösa jeans med vidd


Kan jeans verkligen vara bekväma? JA! Om du nu släpper de smala jeansen som vi en gång fick höra att vi var tvungna att svettas för att klämma oss i, och istället satsar på ett par lösa jeans, gärna med lite utrymme, kan du faktiskt fortfarande se bra ut, samtidigt som du inte kompromissar med din komfort. Jeans och denim överlag är det rätta att bära den här säsongen och om du inte känner att de är tajta över hela kroppen kan de också vara helt bekväma att ha på sig.


Höra


Höra? Tja LYSSNA här; är inte linne något vi bär på våren och sommaren? Så ja, det är det OCH, men varför säga antingen eller, när man kan säga både och? Lin har den fantastiska egenskapen att vara temperaturreglerande, så att det håller dig sval på sommaren men varm på vintern. Och är vi inte överens om att få saker är så bekväma att bära som linne? Så när du packar undan sommargarderoben kan du fundera på att behålla något med linne eller ta en närmare titt på linne i vår webshop.

 

Trenchcoats


Hösten är riktigt fin när man sitter hemma och tittar ut på lövens skiftande färg på träden, men att vara ute och uppleva det samtidigt som man går en promenad i skogen är också en fantastisk höstaktivitet. Här gäller det också att välja en kappa som är både bekväm och snygg, och vad tänker vi alla direkt på? Precis, trenchcoats. Det är en tidlös klassiker, vilket är tydligt, då det är både vackert, elegant, bekvämt och finns i så många varianter att det går att hitta precis den trenchcoat som passar din stil.

 

Bekväma stövlar


Den danska hösten brukar bjuda på såväl regn som temperaturer i underkanten och därför är det också oerhört viktigt att ha rätt skor som fungerar till allt från promenaden i skogen till resan till jobbet. Här blir ett par bra stövlar en bra gissning på vad som skulle kunna fungera. På hösten kommer långa stövlar att vara väldigt populära, och det kommer även att vara fördelaktigt att titta på en stövel som värmer över ankelhöjd och kanske en bit upp på vaden. Men för att få en stilren look i långa stövlar behöver du inte kompromissa med din komfort, eftersom du enkelt kan släppa den typiska höga klacken och satsa på ett par antingen platta boots eller potentiellt ett par chunky boots, som vi personligen älskar.

Kram,
Tjejerna från Astrid Frank