Guide till den perfekta festoutfiten

festoutfiten
Hur man hittar den perfekta festoutfiten
Vi känner alla igen det - man ska iväg på fest under helgen, men har ingen aning om vad man ska ha på sig. Vi har satt ihop några härliga outfits till dig i det här inlägget, så att du LÄTT och SNABBT kan shoppa hem en ny och festlig outfit.

Den perfekta klänningen

Att ta på sig en festklänning är ett klassiskt och säkert val. Klänningar är lätta att styla och ser alltid eleganta ut oavsett tillfället. Välj den typ av klänning som du känner dig mest bekväm i - om det är lång, midi, kort, åtsittande eller lös. Festligheterna blir alltid roligare om man känner sig bekväm.

En festlig topp eller skjorta

En festlig topp eller skjorta är också ett säkert val. Fördelen med att ha på sig en topp eller skjorta är att du kan styla den med ett par snygga byxor eller en kjol. Det är också en fördel att kunna ha byxor på sig om vädret är för kallt för klänning eller bara ben.

En sammanhängande uppsättning - kavaj & kostymbyxor

Vill du se elegant och sofistikerad ut på festen? Då är en matchande kostym något för dig. Det smarta med att skaffa en matchande kostym är att du kan använda setet tillsammans och sedan styla det var för sig. En sammanhängande uppsättning kan stylas med både högklackade skor och sneakers.

Stövlar, högklackade skor eller sneakers?

Medan vissa svär vid höga klackar föredrar andra bekväma sneakers. Det är viktigt att du väljer skor som passar till din övriga outfit men som du också kan bära under hela evenemanget. Vår erfarenhet säger att man lätt kan bära högklackade skor en hel kväll om klacken inte är alltför hög. Det kan också vara en bra idé att ta med ett par extra platta skor om det är möjligt.

Fördelen med att välja ett par stövlar är att de lätt kan se lika eleganta ut som högklackade skor - de är dock mycket enklare att röra sig runt i på sena kvällstider. 

Accessoarer är ett måste

Accessoarer är ett genialt sätt att fullborda och avsluta din nya outfit. Det är en bra idé att ta med en liten handväska för telefon, plånbok och diverse. Väskan ska inte vara för stor eller tung eftersom den förmodligen kommer att bäras hela kvällen (och kanske en tur på dansgolvet?).

Du kan gå "all in" och matcha färgen på din handväska med dina stilettor eller sneakers.

Smycken kan göra den mest grundläggande outfiten festlig. Som utgångspunkt är det en bra idé att matcha smyckena så att det finns en "röd tråd" och att man inte är osäker på att ditt val är väl genomtänkt. Vid festliga tillfällen kan man också enkelt bära större och fler smycken än vanligt.

Den rätta feststämningen

måste man själv bidra med - MEN nu har vi (förhoppningsvis) hjälpt dig väl på väg att hitta den idealiska outfiten till de kommande festligheterna och därmed är du "välklädd" för att få en fantastisk kväll.

 

Kram,
Tjejerna från Astrid Frank