Höstmode - tid för skoj

Höstmode - tid för skoj
Vi klär upp dig för höstnöje
Höst = mys
Hösten förknippas med tid för mys och ljus, varm choklad och varma filtar. Vi kommer att se några helt nya trender och några återkommande i år. Färgerna är igenkännbara, men herre jisses, det är några saker jag inte hade trott skulle komma tillbaka. Läs vidare här och bli klädd för hösten 2023.

Vilka är höstens färger?

efterårsfarver 2023

Pantone-färger var mycket populära förra hösten och jag tror att vi kommer att se dem igen i år. Som alltid är beige, svart, vit och grå också några härliga nyanser att ha på sig och de passar många, men i år ska det vara lite mer färg. Färger som mörkgrön och mörkblå samt bordeaux kommer vi att se mycket mer av i hösten 2023. Vi kommer också att se en del pastellfärger, som kommer att följa oss genom året.

Vilka klädtrender gäller hösten 2023?

Denim hösten 2023

Denim är en tidlös klassiker som alltid kommer att vara en del av modet. Men hösten 2023 kommer vi att se en mer experimentell och djärv inställning till denimkläder.
Designer kommer att fokusera på att lägga till unika detaljer, som olika färger, mönster eller dekorationer på denim. Vi har en speciell förkärlek för jeans i hösten som kommer.

Låga midjebukser och kjolar 2023

Något som några av oss har upplevt tidigare och kanske har fruktat lite är låga midjebukser och kjolar som kommer att vara en stor trend i hösten 2023. Denna stil är inspirerad av 90-talets mode och kommer att ge en avslappnad och cool look. Låg midja kan vara svårt att styla, men med rätt kombination av toppar och tillbehör kan det skapa en sofistikerad och stilfull look.

Baggy pants och kostymer 2023

Vi kommer att se ännu fler kostymer för kvinnor i höst. De var redan populära förra året, men i år blir byxorna bredare och mer avslappnade. Det bästa med kostymer för kvinnor är att de är så mångsidiga och kan bäras till nästan alla tillfällen. Här på kontoret bär vi dem ofta till vardags och jag skulle ljuga om jag sa att min kostym inte har använts på en utekväll eller fem.

Hitta våra kostymer här

Tröjor 2023

Tröjor kommer alltid att vara en väsentlig del av höstgarderoben, men hösten 2023 kommer det att finnas mer fokus på unika och intressanta detaljer. Designer kommer att fokusera på att lägga till mer textur och olika material i tröjor, såsom stickat, päls eller plysch. Det kommer också att finnas mer fokus på färger och mönster, vilket kan ge tröjor en mer iögonfallande och unik stil. Du kan hitta våra härliga och varma tröjor här.

Jackor 2023

Jackor kommer att vara en annan viktig del av höstmodet 2023. Långa jackor, trenchcoats och jackor kommer alla att vara på modet och det kommer att finnas olika stilar att välja mellan. Designer kommer att fokusera på att lägga till mer detaljer på jackorna, såsom bälten eller broderier.

Utforska våra jackor här.

Långa stövlar 2023

Långa stövlar kommer att vara en viktig del av höstmodet 2023. Dessa stövlar kan ge en elegant och sofistikerad look och de kan också användas för att hålla fötterna varma under de kallare månaderna. Designer kommer att fokusera på olika stilar, såsom över knäna-stövlar eller slouchy stövlar, och det kommer också att finnas olika färger och material som långa stövlar kommer att tillverkas av, beroende på designer, men läder och mocka kommer troligen att vara populära val.

Hitta våra stövlar här.

Sweater weather is coming

Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Vi älskar tröjor och stickade tröjor. De är lätta att styla och kan komplettera vilken outfit som helst. Vi har ett brett utbud av olika tröjor på vår shop, som du hittar här. En tröja är bra för olika tillfällen och du kan klä upp eller ner den. Om du ska ut och äta kan du slänga en tröja över axlarna om det blir kallt och om inte, ser du chic ut medan du äter. Dessutom är den härligt varm och perfekt för en filmkväll på soffan eller i biografen.

Hitta våra förslag på några härliga tröjor här.

Trevliga höstaktiviteter

Jag har frågat runt på kontoret om vad de älskar att göra på hösten, så här får du några idéer till trevliga aktiviteter du kan göra på hösten 2023.

Gå en promenad i de vackra färgerna. Vi älskar alla att komma utomhus, även om det kan vara lite kallt. Men ta på dig tröjan och den varma jackan så är du redo. Det kostar inget och du kan lyssna på en bra podcast eller ta med en vän och ta en promenad i skogen.

Besök djurparken. Vår butik är belägen i Aalborg och vi tycker att det är riktigt mysigt att besöka Aalborgs djurpark för lite omväxling. Du kan också kombinera ett besök på djurparken med din promenad. På detta sätt har du också några roliga djur att titta på medan du går runt.

Gå på bio. Vi är överens på kontoret om att det bara finns vissa filmer som man bör se på bio. Ännu bättre är det ju att få biografpopcorn, det är något med dem som gör dem bättre. Då behöver du inte heller tänka på vädret, som vi kan vara överens om ibland kan vara lite regnigt på hösten.

Gå på café. En mysig tur med tjejerna på café säger man sällan nej till. På hösten finns det inget bättre än att värma fingrarna på en varm kopp kakao.

På Astrid Frank har vi kläder för alla årstider och självklart ska du inte missa några blogginlägg om vinter-, vår- och sommarmode. Få inspiration för årstiderna här!

Vårmoden 2023

Sommarmoden 2023

Vintermodet 2023

Kram,
Tjejerna från Astrid Frank