Hur hittar man sin storlek på byxor?

Hur hittar man sin storlek på byxor?
Hitta rätt byxstorlek

Hur hittar man sin storlek på byxor?

Det bästa sättet att hitta sin storlek är genom att mäta midjan och höfterna och sedan titta på storleksguiden för det märke du är intresserad av. Det är också en bra idé att prova byxorna om det är möjligt.

Hur kan man mäta sin midja, höfter och ben för att hitta rätt storlek?

För att mäta midjan ska du placera måttbandet runt den smalaste delen av midjan. För att mäta höfterna ska du placera måttbandet runt den bredaste delen av höfterna. För att mäta benlängden ska du mäta från skrevet ner till önskad benlängd.

Vad är skillnaden mellan storlekarna xs, s, m, l och xl?

Storlekarna xs, s, m, l och xl är generella storlekar som kan variera mellan olika märken och länder. Det är viktigt att titta på storleksguiden för det märke du är intresserad av eftersom storlekarna kan variera.

Vad är skillnaden mellan midjestorlekar och längdstorlekar?

Midjestorlekar avser midjans omkrets medan längdstorlekar avser benlängden. Det är viktigt att titta på både midjestorlekar och längdstorlekar när man väljer byxor för att säkerställa att man hittar rätt storlek. Du kommer ibland se andra storlekar än de klassiska xs, s, m, l, xl.

Vad motsvarar en storlek 29 i byxor?

Storlek 29 motsvarar en EU 36 eller en M.

Storlekarna som du också kan se är mätta i inches, som är från det amerikanska mätsystemet, de kallas 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 och detta är mätt i midje- eller höftmått. Så beroende på hur byxorna ska sitta kan du mäta dig antingen runt höfterna eller midjan och hitta rätt storlek.

Pro tip: du kan också hitta dessa mått på baksidan av ett vanligt måttband.

Hur kan man undvika att köpa byxor som är för stora eller för små? Det bästa tipset är att titta på storleksguiden för det märke du är intresserad av och mäta din midja och höfter för att hitta rätt storlek. Det är också en bra idé att prova byxorna om det är möjligt för att säkerställa att de passar bra.

Du kan hitta alla våra byxor här.

Vi hoppas att guiden har varit till hjälp för att hitta rätt byxor för dig. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss via vår chatt eller skriva till oss på info@astridfrank.dk.

Kram,
Tjejerna från Astrid Frank