Hur ska du styla din topp?

topp
Hur stylar du din favorittopp?
Även om det kan verka enkelt att välja en topp för en lägenhet, är det faktiskt en konst att kunna styla den rätt.
En topp kan göra en stor skillnad i din outfit, och om den styles på rätt sätt, kan den ge dig en elegant och stilfull look. I detta blogginlägg kommer vi att ge dig några tips och tricks om hur du kan styla dina toppar för olika tillfällen året runt.

Hur stylar man en topp på våren?

Våren är den perfekta tiden att experimentera med färger och mönster. Du kan välja en topp med blommönster eller pastellfärger för att ge en frisk och vårliknande look. En annan möjlighet är att bära en topp med korta ärmar och kombinera den med en blazer eller cardigan om det fortfarande är lite kallt ute. Lägg till ett par ballerinaskor eller loafers för att fullända looken. Bas-tops är enkla att styla under en blazer och perfekta för en ledig outfit. Här hittar du inspiration för hela din våroutfit.

Hur stylar man en topp på sommaren?

Sommaren är den perfekta tiden att bära lätta och luftiga toppar. Du kan styla en topp med ett par shorts, kjol eller lätta byxor. Du kan välja en topp med färgglada tryck eller pastellfärger för att få en somrig look. En annan möjlighet är att välja en vit topp, eftersom den är perfekt för sommaren och kan kombineras med nästan allt. Lägg till ett par sandaler eller espadriller för att fullända looken. Crop tops kan man heller inte vara utan på sommaren, då de ger lite luft och är söta till nästan alla outfits.

Hur stylar man en topp på hösten?

Hösten är tiden att ta de varmare topparna ur garderoben. Du kan bära en topp med långa ärmar i ett varmt tyg som stickat eller sammet. Kombinera den med ett par jeans eller en kjol och lägg till ett par ankelstövlar eller stövlar för att ge en höstliknande look. Om det är lite kallt ute kan du lägga till en cardigan eller blazer över toppen. Saknar du inspiration för höstens trender? Här hittar du det.

Hur stylar man en topp på vintern?

När det gäller vinter kan det vara svårt att styla en topp eftersom man vill hålla sig varm. Du kan dock använda en topp på vintern genom att lägga till en blazer eller cardigan över den. Välj en topp i ett varmt tyg, som till exempel stickat eller sammet. Du kan också välja en topp med långa ärmar och bära den med en hög midjan kjol eller byxor. Lägg till ett par stövlar eller ankelstövlar för att ge lite extra värme. 

Hur stylar jag en topp med en blazer?

En blazer kan ge en elegant och stilfull look till vilken topp som helst. Du kan bära en topp med en blazer för att få en professionell look eller bära en topp med en kort blazer för en mer avslappnad look. Du kan kombinera det med ett par jeans eller en kjol och lägga till ett par klackar eller sneakers för att fullända looken.

Hur stylar man en topp med låga byxor?

När du stylar en topp med låga byxor är det viktigt att se till att toppen inte är för kort eftersom det kan ge en oönskad look. Du kan välja en topp som slutar precis över eller vid mitten av byxorna. En skjorta eller blus kan också vara ett bra alternativ eftersom den kan stoppas ner i byxorna och ge en mer formell look.
Lägg till ett par höga klackar eller sandaler för att ge en elegant look.
När du stylar en topp är det viktigt att ta hänsyn till tillfället och vädret. Om du tar hänsyn till dessa faktorer kan du styla en topp på många olika sätt året runt. Kom ihåg att du alltid ska känna dig bekväm i din outfit så att du kan ha självförtroende och känna dig bekväm vart du än går.
Vi har också ett stort utbud av festkläder där du kan hitta massor av inspiration för vilken topp du ska välja här. Vet du inte vilken topp du ska välja? Vi har gjort en blogginlägg som tar dig igenom 6 olika typer av toppar, du hittar det här.
Kram,
Tjejerna från Astrid Frank