Letar du efter nya stövlar till hösten?

stövlar
Hitta dina nya höststövlar

Höststövlar

Hösten är en av våra absoluta favorittider på året - här har vi verkligen möjlighet att fylla butiken till bristningsgränsen med nya varor. Förra året lyckades vi verkligen öka försäljningen av stövlar och detta gick över ALLA förväntningar 🙌🏼
Vi upprepar självklart framgången och därför vill vi visa er årets måsten inom skor för hösten 🍂

Faye-stövlar höststövlar

Denna modell har blivit en klassiker i stadsmiljön. Kombinationen av den breda klacken, höga skaftet och fina detaljer gör Faye-stöveln till en genial stövel.
Du kan utforska alla våra chunky-stövlar här

Margot-stövlar höststövlar

Föredrar du en mer stilren och exklusiv look? Då är våra Margot-stövlar ett måste. Stövlarna har en bred och låg blockklack som gör dem enkla att använda till vardags. Spännet framtill är en härlig detalj och ger din outfit en sofistikerad touch.
efterårsstøvler

Kelly-stövlar höststövlar

Denna modell har ett långt skaft med elastiskt band runt vaden. Det finns dragkedja på insidan av stöveln och en bred och bekväm sula. Våra Kelly-stövlar var en av förra årets bästsäljare och de är här för att stanna!

Vi har också ett stort utbud av klackstövlar

Olive loafers höstloafers

Denna modell är inte en stövel... men de är ändå perfekta för hösten och kan inte betonas nog för sin sofistikerade look. Våra Olive loafers är eleganta och bekväma skor med en vacker gyllene spänne framtill.

Jessica-stövlar höststövlar

Igen har vi ett par genomförda och långa chunky-stövlar med en bekväm och rå klack. Vår Jessica-modell är något bredare i skaftet, så vi rekommenderar denna modell om du önskar mer utrymme runt vaden.
Du kan också vinna våra billiga vinterstövlar här
Om du inte hittade de rätta stövlarna för dig kan du se hela vårt stora sortiment av stövlar för hösten på vår hemsida.
Saknar du inspiration till resten av höstgarderoben? Läs då vårt inlägg som fokuserar på allt som är modernt denna höst.
Kram,
Tjejerna från Astrid Frank