Nyåret närmar sig – har du koll på din nyårsoutfit?

Nyår
Nytåret nærmer sig - har du styr på outfittet?

Adjö till 2023 ...

Den söta, varma och kärleksfulla julen är snart över och vilken härlig säsong vi har haft detta år. Nu väntar årets roligaste fest - nyårsafton.
På Astrid Frank är inköp av nyårsklänningar nästan en högtid i sig själv. Vi älskar att handplocka eleganta, glittrande och festliga klänningar till butiken, med vetskapen om att de kommer att bäras av massor av vackra kvinnor just denna speciella kväll.
Läs vidare nedan för inspiration att välja din nya klänning samt några bra tips om hur du enkelt kan fixa håret och sminket på denna förtrollande kväll.

4 saker som din nyårsoutfit bör kunna

1.
Klänningen får gärna vara festligare än din vanliga "gå på stan" -klänning. Gärna mer glitter, vilda färger och vackra skärningar.
Denna kväll är det möjligt att gå all in på vilda accessoarer, stora smycken och färgglada högklackade skor. Tveka inte!
Matcha din outfit med dina vänner och temat. Detta är naturligtvis inte ett "måste" men en rolig idé om du vill göra något extra av festen.
Viktigast av allt: du ska känna dig bekväm i din outfit och inte välja något som känns för tight eller utmanande för din stil.

Vårt förslag på den perfekta klänningen nyårsoutfit

Även om din nya vackra nyårsklänning snart är klar, finns det flera saker som måste göras innan denna speciella kväll.
Checklista för nyårsafton SMINK
Det är frihet att kasta sig ut i en vild make-up-look med glitter, eyeliner och falska ögonfransar. Tveka inte, men det kan vara en bra idé att öva ett par dagar i förväg så att sminket fungerar perfekt på kvällen.
Du kan enkelt och snabbt göra en snygg look med gyllene sten och bladguld - bara fantasin sätter gränser!

SOLNING

Solskyddsmedel är det perfekta sättet att snabbt (och hälsosamt) få en mörk och härlig glöd. Vi rekommenderar att du startar ditt solningsprojekt dagen innan du ska festa.

Börja med att skrubba kroppen grundligt med en bodyscrub eller skrubbvant i duschen. Här kan du med fördel raka benen också.

Torka kroppen och applicera bodylotion på de "torra" områdena på kroppen som t.ex. armbågar, knän och fötter.

Applicera självbruningsmedel över hela kroppen och tvätta händerna noggrant efteråt. Om du har blont hår och använder självbrunande spray rekommenderar vi att du använder en hårnät. Låt färgen arbeta i ett par timmar eller sov med den på. Tvätta bort överflödig färg i duschen och avsluta med en bra fuktighetskräm.

HÅRET SKA FIXAS

Vår go-to frisyr är vackra, eleganta lockar. Detta är snabbt, enkelt och kräver bara en locktång, hårspray och en värmeskyddande spray.

Kamma igenom håret och applicera värmeskydd i längderna. (En värmeskyddande spray hjälper till att hålla lockarna längre och skydda håret från värme - win win!)

Locka håret med antingen en locktång eller en plattång.

Spraya hårspray på lockarna och kamma försiktigt igenom det efteråt med en borste. Applicera eventuellt lite hårolja i längderna för extra glans.

VÄSKAN SKA PACKAS

Det är viktigt att packa väskan för kvällens strapatser. Lämna viktiga saker hemma som körkort och liknande som inte behövs under kvällen. Packa eventuellt extra ögonfranslim, puder och handsprit.

Hitta en väska som har en bra storlek och som är enkel att bära under hela kvällen.

Vi hoppas att detta inlägg kunde guida dig och hjälpa dig att bli redo för årets roligaste fest.

VI SES 2024 ...

Tack för att du följer med i vårt universum här hos Astrid Frank - vi ser fram emot ett spännande nytt år med massor av nya initiativ och härliga produkter.

Vi önskar dig en fantastisk kväll och all lycka och framgång i det nya året.

Kram,
Tjejerna från Astrid Frank