Sommarmode

sommarklänning
Vi klär upp dig inför sommaren
Sol, strand, glass och sand mellan tårna - det är ett perfekt recept för sommaren.
Sommaren bjuder på många fester och sammankomster med vänner och familj. Semester vid solkusten eller hemester? Här hittar du inspiration till sommarens trender och outfits.
Enkel och klassisk är årets tema. Förra sommaren var det ränder, linnekläder, fina toppar, färgglada väskor och flip-flops som gällde. Detta kommer vi definitivt att se igen i år!

Överdelar

Håll det enkelt med en helt klassisk tanktop, crop top eller en tubetop. Släng en cool tröja över axlarna eller en skjorta. Gärna en helt enkel skjorta eller randig, om det är den stilen du eftersträvar. För en härlig sommarkväll passar en lös sommarklänning också helt perfekt.

Underdelar

Denim, denim, denim! Igen i år är det en av våra favoriter. Byxor och kjolar i denim kan verkligen göra något extra för din outfit. Dessutom ser vi modet med satinkjolar igen. Du kan också styla dem med en enkel t-shirt eller en annan fin topp. För sena sommarkvällar rekommenderar vi att du investerar i ett par härliga byxor i linne.

Accessoarer

Styla din sommaroutfit med en mängd smycken. Örhängen i olika former och längder, fina halsband, färgglada armband och ankelsmycken. Det kan verkligen lyfta en outfit och skapa uppmärksamhet. Dessutom är en väska essentiell! Det finns en uppsjö av möjligheter och man bör ha väskor för alla tillfällen.
Klicka här och se våra förslag på coola väskor.

Fotbeklädnad

Det finns så många möjligheter för fotbeklädnad hela sommaren. Det danska vädret brukar vara opålitligt, därför är det bra att ha flera alternativ att välja på.

Sommarklänningar

Vi får inte glömma sommarklänningar. Man kan inte vara utan en vacker sommarklänning i sin garderob under sommaren.

Must-haves för sommaren:

  • Sneakers
  • Sandaler
  • Flip-flops
Klicka här och hitta våra förslag på fotbeklädnad för sommaren.
Du kan hitta ännu mer inspiration för trender 2023 här, vi har delat upp dem efter årstid för att du lättare ska kunna orientera dig. Trevlig läsning 🤎
Kram,
Tjejerna från Astrid Frank