Stickade tröjor

stickade tröjor
Allt om stickat

Hur stylar man egentligen en stickad tröja och kan jag använda den på vintern?

Det får du svar på här! Du kan hitta vårt utbud av stickade tröjor för hela året här.

Vad har man på sig till en stickad tröja?

En av de största fördelarna med en stickad tröja är att den kan användas tillsammans med många olika plagg. Du kan använda den över en skjorta för en formell look eller över en t-shirt för en mer avslappnad stil. De kan också stylas med jeans eller byxor, beroende på tillfället.

Kan jag använda stickade tröjor på sommaren?

Även om stickade tröjor traditionellt förknippas med höst- och vintersäsongerna kan de också användas på sommaren. Du kan välja en lättare och mer öppen stickad tröja för varma sommardagar. Du kan också välja en tajtstickad tröja med korta ärmar för en mer somrig och elegant stil.

Hur tar jag bäst hand om min stickade tröja?

För att hålla din stickade tröja i bra skick är det viktigt att tvätta den korrekt. Använd ett milt tvättmedel och tvätta den i kallt vatten. Undvik att vrida eller torka din stickade tröja i torktumlaren eftersom det kan deformera fibrerna. Lägg istället din stickade tröja platt på en handduk och låt den lufttorka.

Hur stylar jag en stickad tröja på sommaren?

En stickad tröja kan stylas på många olika sätt på sommaren. Du kan prova att para en ljus stickad tröja med ett par vita shorts och sandaler för en avslappnad look. Om du vill ha en mer klädd stil kan du välja en elegant stickad tröja med ett par färgglada byxor och pumps.

Vilka stickade tröjor är populära just nu?

Några av de mest populära stickade tröjorna just nu inkluderar oversize stickade tröjor, färgglada stickade tröjor och stickade tröjor med mönster. Några av de mest populära materialen är bomull, ull och alpacka som är mjuka och sköna att ha på sig.
Oavsett vilken stil eller tillfälle du har kan en stickad tröja vara det perfekta valet. Med rätt stylingtips och vård kan din stickade tröja vara en hållbar och mångsidig del av din garderob. Hitta mer inspiration om hur du kan styla din stickade tröja för vinter och höst här.
Kram,
Tjejerna från Astrid Frank