Toppar till vardags och fest

Toppar till vardags och fest
Toppar till vardags och fest
Det fina vädret är här och det är dags att visa upp armarna. Vi går igenom några av våra favorit-topp här för vår- och sommarvädret.

Tube tops

Tube tops, även kända som bandeau tops, är en typ av topp utan axlar och ärmar som hålls uppe av en elastisk överdel. De är enkla och mångsidiga och kan användas både för formella och informella tillfällen. Tube tops kan stylas med en högmidjad kjol eller shorts och är perfekta för sommar- och vårväder. Du kan också styla tube toppen med en blazer och kostymbyxor för en klassisk och kontorsvänlig look.

Singlets

Singlets är en enkel typ av topp som vanligtvis har breda axelband och en scoop-neck stil. De finns i ett brett utbud av färger och material och kan stylas på många olika sätt. Singlets är perfekta för träning eller en avslappnad dag hemma och kan också användas som en lag-på-lag-typ av stil.

Sommar toppar

Sommar toppar är en typ av topp som vanligtvis är lätt och luftig och är perfekta för varma sommardagar. De finns i många olika stilar, från tank tops till blusar, och kan stylas med allt från shorts till kjolar. Sommartoppar finns i många olika färger och mönster och kan också användas som en lag-på-lag-typ av stil.
toppe, top, emilia top

Fest toppar

Fest toppar är en mer formell typ av topp som vanligtvis har mer dekoration och detaljer än en vanlig topp. De kan användas för en kväll ute på stan eller en festlig tillställning och kan stylas med höga midjade byxor eller kjolar. Fest toppar finns i många olika stilar och material och kan också användas för en mer avslappnad stil. Du kan hitta mer inspiration för festkläderna här.
fest toppe, top

Off-shoulder toppar

Off-shoulder toppar, även kända som bardot toppar, är en typ av topp som visar axlarna och nyckelbenet. De är ofta feminina och eleganta och är perfekta för formella tillfällen. Off-shoulder toppar finns i många olika stilar, från blusar till crop tops, och kan stylas med en högmidjad kjol eller byxor.
off-shoulder top, toppe

Kjol toppar

Kjol toppar är en typ av topp som liknar en klänning i stil och längd. De är ofta långa och lösa och kan stylas med ett par jeans eller leggings. Kjol toppar finns i många olika stilar och material och kan användas både för formella och informella tillfällen.

Crop toppar

Crop toppar är mångsidiga och kan användas både för vardag och fest. De kan stylas med ett par högmidjade byxor och en blazer för en mer kontorsvänlig och sofistikerad look. De kan också stylas med ett par lågmidjade byxor för en mer rå look.
Hitta våra basic toppar här. och hitta inspiration till din look här.

 

Kram,
Tjejerna från Astrid Frank