Vad är trendigt i höst?

höstjacka
Vad är trendigt i höst?
Hösten har kommit till oss och det märks både på det svalare vädret och i butiken, som är fylld till bredden med nya höstvaror. Följ med i detta inlägg och ta reda på vad som är populärt denna höst och vilka varor som är måsten i din garderob.

Randigt

Du har kanske redan märkt att stadsvyn präglas av ränder för tillfället. Randigt är helt klart den mest populära stilen i år och vi kan absolut se varför - ränder ger en exklusiv och sofistikerad look. Vi har fått in massor av varor med ränder i olika färger - hitta din favoritmodell på hemsidan.

Klassiska kängor

Vi har sett denna trend i flera år nu och det måste helt enkelt vara för att den har kommit för att stanna. Det är knappt höst utan att man har skaffat sig ett par coola, råa och klassiska kängor. Kängorna är bekväma att gå i och kan enkelt stylas med både klänningar och jeans - genialt! Om du behöver extra hjälp att välja rätt kängor, läs vår guide här.

Snygga jackor

En sak är helt säker - man kan aldrig göra fel med en snygg vinterjacka. Vi har fyllt butiken med jackor för alla smaker: långa och korta jackor, trenchcoats, biker jackor och vinterjackor för de riktigt kalla dagarna.

Stickade västar

Denna har nästan också blivit en klassiker vid det här laget - stora, härliga och bekväma stickade västar som enkelt kan stylas över en åtsittande tröja eller skjorta. Vi älskar verkligen den här looken och har därför ett härligt utbud av stickade västar i vår butik.


Lösa och bekväma jeans

Ärligt talat - vem vill ha åtsittande och obekväma jeans? Inte vi i alla fall. I höst handlar det om komfort och därför är lösa jeans med bred passform en säker vinnare i år - helt genialt!

Shoppa alla byxor här

Stickade klänningar

Ett av de enklaste sätten att få till en snygg och cool outfit är att skaffa en stickad klänning. En stickad klänning kräver bara ett par snygga stövlar, en jacka och ett par coola solglasögon och VUUPSI - så har du satt ihop en trendig outfit som definitivt kommer att beundras.

Shoppa alla klänningar här

 Oversized kavajer

Oversized kavajer blir en hit och är lätta att styla till allt. Du kan bära den över en klänning, eller lägga den över dina axlar. Dessutom kan du ha den på med en kostym eller med ett par snygga kostymbyxor. Möjligheterna är oändliga med en oversized kavaj och det är bara fantasin som sätter gränserna. Om du däremot inte gillar oversized kavajer, har vi ett stort utbud av kavajer här.

Vi hoppas att detta kunde hjälpa dig att hitta årets must-haves till din garderob och få en bättre förståelse för vad som är modernt denna höst. Om du har några frågor eller önskar våra rekommendationer, tveka inte att kontakta oss. Psst! Du hittar vårt urval av stövlar här!

Trevlig höst, tjejer! 🤍

Kram,
Tjejerna från Astrid Frank