Köpa och byta julklappar

Vi har valt att i år erbjuda vår normala 14 dagars retur från den dag då paketet tas emot av köparen. Därefter, fram till den 5 januari, erbjuder vi ett helt extraordinärt erbjudande som du kan byta mot en annan produkt eller få ett kreditkort skickat till dig. Vi måste senast meddelas via vår mejl 5/1-2024 om du vill byta eller kreditkort.

Förlängningen av reglerna gäller från den 19 november 2023 till och med den 22 december 2023.

Byt till en annan storlek

Byte till annan storlek kan göras till och med den 5 januari 2024. Det sker precis som vårt vanliga bytesupplägg.

Exempel: Du fick en klänning i storlek M, men den var för stor, så du skulle vilja ha den i S. Du beställer klänningen i rätt storlek med en ny beställning. Du kontaktar oss då och berättar att du vill byta, och ger oss ditt nya och gamla ordernummer (eller något annat vi kan använda för att identifiera köparen). Vi skickar en gratis returetikett och återbetalar pengarna. Observera att pengarna går till den person som ursprungligen köpte gåvan.

Jag vill inte behålla gåvan jag fick

Om du inte vill behålla en gåva du har fått har du följande alternativ.

Utnyttja den vanliga ångerrätten (14 dagar från hämtning av paketet)
Återbetala beställningen och få en kredit motsvarande det belopp produkten har kostat. Detta kan göras till och med den 5 januari 2024.
Du vill inte behålla en gåva. Då kan du kontakta oss till och med den 5 januari och ge oss ordernumret. Vi skickar dig sedan en kreditnota motsvarande värdet på de returnerade produkterna så snart som möjligt. Här kommer alltså fordringarna att gå direkt till mottagaren av gåvan, istället för den som köpt gåvan.