Returer och byte

Enkla returer och gratis byte

Returfrakt kostar 179 SEK och betalas själv. Du kan skicka ditt returpaket med GLS/DB SCHENKER.

GLS/DB SCHENKER: GÅ TILL RETURPORTALEN

Du betalar för etiketten i slutet av länken. 

14 dagars returrätt

Hos Astrid Frank har du alltid 14 dagars returrätt. På samma sätt erbjuds byte av varor under samma period.
Det är gratis att byta och göra returer i vårt lager i Aalborg. Detta gäller både för upphämtningar och ordrar beställda på vår webbshop.
Vi rekommenderar att du använder vår returetikett från GLS/DB SCHENKER.

Gratis byte

Vid byte till en annan storlek måste du beställa den nya storleken du vill byta till. Du måste då skicka ditt nya ordernummer till info@astridfrank.dk. Vi skickar sedan en gratis returetikett till din e-post och återbetalar hela beloppet för din första beställning när vi tagit emot den.

Kom ihåg

Vi godkänner inte byten och returer om varans värde har sänkts av följande anledningar:

  • Varan har använts.
  • Vi värderar att varan luktar av rök, svett eller tvättmedel/parfym.
  • Hår eller märken på varan.
  • Varan har inte returnerats i originalemballage.

Självbrunare och vätskor

Vi tar inte emot returer där produkten har öppnats/använts. Om förseglingen bryts/varan öppnas frånsägs returrätten.

Presenter

Presenter kan bara bytas eller returneras inom 14 dagar om denna överenskommelse har gjorts vid köpet. Innehåller din order en present som ska ges 14 dagar efter mottagandet av ordern så ombeds du kontakta oss på info@astridfrank.dk så vi kan förlänga din returrätt. 

Reklamation

Har du en reklamation så ska du kontakta oss på e-postadressen: info@astridfrank.dk med ditt ordernummer och bilder av varan det gäller.

Om varan returneras i samband med reklamation eller andra fel så betalas frakten av oss. Dock krävs det att paketet skickas genom vår returportal samt att du har kontaktat oss först så vi kan godkänna reklamationen.

Såvida din reklamation är berättigad så betyder det att du antingen kan få varan reparerad, bytt, pengarna tillbaka eller en minskning av priset, beroende på situation. Du ska reklamera inom 'rimlig tid' efter att du har upptäckt felet.

Återbetalning av belopp

Returbeloppet är disponibelt inom 7 vardagar efter att vi har mottagit ditt paket. Vi återbetalar pengarna med samma betalningsmedel som du använde vid köpet. Vi kan hålla tillbaka betalning fram tills vi har mottagit varan.

Användning av andra fraktfirmor

Det är valfritt vilken fraktfirma som man vill använda sig av. Väljer man inte att använda vår egen returportal så är returen dock på eget ansvar.

Kom ihåg att paketet SKA levereras fram till dörren till nedanstående adress:

Astrid Frank ApS,
Kastetvej 26G
9000, Aalborg, Danmark

Observera att paketet ska levereras till vår adress och inte till ombud. Om paketet skickas till ombud så kommer den automatiskt i retur till dig. Vi hämtar INTE hos ombud.